Biblioteca Digital (PDF / EPUB)

Gran colección de libros en lengua castellana

Busca tu ebook....

Hemos localizado un total de 40 libros disponibles para descargar
El Papa Francesc

El Papa Francesc

Autor: Rubín Sergio , Ambrogetti Francesca

Número de Páginas: 110

El Papa Francesc és el llibre definitiu per entendre la personalitat i el pensament de lactual Papa. El 13 de març de 2013 el cardenal Jorge Bergoglio va ser elegit successor de Joseph Ratzinger per ocupar, com a Papa Francesc, el tron de Sant Pere. Aquest llibre, resultat d'unes converses amb Sergio Rubin i Francesca Ambrogetti, és un testimoni únic i en rigorosa primera persona dels fets que han marcat la vida de l'actual pontífex. Jorge Bergoglio hi explica, d'una manera clara i propera, el desembarcament de la seva família al port de Buenos Aires el 1929, les circumstàncies del seu naixement, com va ser la seva infància i com, a partir d'una pulmonia greu, va sentir els primers signes de la vocació religiosa. Ens parla també de l'ingrés al seminari, de les primeres classes que va impartir, de l'experiència com a professor de psicologia i literatura... fins al sorgiment del «fenomen Bergoglio», després que Joan Pau II el consagrés cardenal. Bergoglio accedeix a contestar, amb sinceritat i valentia, preguntes directes i clares que li permeten anar desgranant el seu pensament amb la lucidesa que el caracteritza sense eludir cap tema incòmode: des de com ha de ser ...

Diccionario manual castellano-catalan por F. M. F. P. y M. M.

Diccionario manual castellano-catalan por F. M. F. P. y M. M.

Autor: F. M. F. P. Y M. M

Número de Páginas: 650
Jóvenes educadores

Jóvenes educadores

Autor: Javier Orlando Lozano Escobar

Número de Páginas: 281

Este texto aporta una construcción conceptual nueva muy útil en lo que se refiere a aplicaciones, análisis y líneas de investigación: el concepto de tribu educadora. Los jóvenes y sus procesos de construcción en la vida comunitaria.

Fritz Klein 1915 segona part

Fritz Klein 1915 segona part

Autor: Marc Romeu Carrera

Número de Páginas: 440

Amb Galiana morta i Adolf Hitler a la Cancelleria, el jove Klein, el protagonista de l’obra, es submergirà en la foscor. Mentre el règim elimina l’antiga República i penetra amb la seva política racista i imperialista al poble, fent-los creure en el ressorgiment d’un nou imperi, el més gran i més poderós de la història, en Fritz es mostrarà passiu, immòbil i trasbalsat per la mort del seu amor. Els seus ulls cristal·lins veuran la crema del Reichstag, la crema de llibres, la segregació dels jueus, però també presenciaran un nou esperit entre el poble. Rebutjarà combatre com el passat, ja res té sentit en la seva vida a part de continuar amb el somni de la Galiana i del seu pare d’estudiar a la Universitat. En aquestes primeres nits i dies del Tercer Reich en el que el pare del noi es farà d’or, el jove coneixerà a una persona que mai hagués volgut conèixer. Una persona lluny del seu entorn i dels seus pensaments. Àngela Richter, una noia fanatitzada però radiant a la vegada, que el voldrà allunyar de la depressió que l’envolta i li voldrà fer veure les avantatges i els avenços del món que ell odia. Radicalment diferent a la Galiana, però...

Diccionario Manual ó Vocabulario completo de las lenguas Catalana - Castellana

Diccionario Manual ó Vocabulario completo de las lenguas Catalana - Castellana

Autor: Santiago Ángel Saura I Mascaró

Número de Páginas: 362
Una certa distància

Una certa distància

Autor: Josep Maria Bricall Masip

Número de Páginas: 656

Amb nombrosos anys a l’esquena en diversos àmbits de servei públic, aquestes memòries i reflexions de Josep M. Bricall es despleguen en diferents plans: la dedicació a la universitat com a professor i, particularment, rector de la UB (1986-1994), i membre d’organismes europeus, la seva trajectòria com a economista i l’activitat política, especialment entorn de Josep Tarradellas, de qui fou secretari de la Presidència i conseller de Governació. I amb una quarta secció dedicada a la seva passió per la música. Un llibre entre les memòries i l’assaig que projecta una mirada independent i lúcida sobre els darrers 40 anys.

Que no torni i altres contes

Que no torni i altres contes

Autor: Raquel Casas Agustí

Número de Páginas: 102

Aquest llibre recull el conte premiat en el 11è Premi de narrativa curta per Internet Tinet (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2007) i una selecció dels millors relats que s'hi van presentar, els autors dels quals són: Raquel Casas Agustí, Roger Roig César, Raquel Picolo Berné, Jesús M. Tibau i Tarragó, Núria Busquet Isart, Jordi Bordas i Coca, Jordi Boladeras Sancho, Ivan Carbonell Iglesias, José Manuel Blanco Serrano, Francesc Antoni Asensio Fons "Sico Fons", Susanna Sureda i Romero, Anna Gorina Gibert i Griselda Prades i Valls.

El llibre de les cases

El llibre de les cases

Autor: Andrea Bajani

Número de Páginas: 254

El llibre de les cases és la narració fragmentada de la vida d'un home, de les seves amistats, els amors, les decepcions, la poesia que l'acompanya, la història familiar. És el compendi dels seus últims cinquanta anys a través de les cases que ha habitat, dels espais que el configuren. Andrea Bajani ha creat una obra delicada i poètica sobre una vida en construcció, sobre la seva arquitectura real, els seus interiors i els llocs que ens formen com a persones. Aquesta novel·la, finalista del premi Strega 2021, és una educació sentimental sobre qui som i quin rastre deixem allà on vivim.

Cultura i vida a Mallorca entre la guerra i la postguerra, 1930-1950

Cultura i vida a Mallorca entre la guerra i la postguerra, 1930-1950

Autor: Josep Massot I Muntaner

Número de Páginas: 292
Ràdio Popov i els nens oblidats

Ràdio Popov i els nens oblidats

Autor: Anja Portin

Número de Páginas: 258

RÀDIO POPOV I ELS NENS OBLIDATS, novel·la guanyadora del Premi Finlàndia Junior 2020, evoca els clàssics més estimats de la literatura infantil. L’Alfred té nou anys i viu pràcticament sol. La mare va desaparèixer fa molt temps i el pare, que molt sovint és fora per viatges de negocis, de vegades ni se’n recorda de l’existència del nen. Una nit, algú arriba a la porta de casa. Es tracta de l’Amanda, excèntrica però amb bon cor, que ajuda els «nens oblidats» com ara l’Alfred. Així comença una aventura inoblidable que ho canviarà tot. A casa de l’Amanda, l’Alfred hi troba un vell emissor de ràdio i aconsegueix fer-lo funcionar, malgrat que l’aparell tingui cent anys. A través del programa de ràdio nocturn que emet, l’Alfred descobreix que hi ha molts casos de nens com ell...

Diccionario catalán-castellano-latino

Diccionario catalán-castellano-latino

Autor: Don Joaquin Steve , R. Don Joseph Belvitges , Don Antonio Juglá R. Font

Número de Páginas: 870

Reimpresión del original, primera publicación en 1803.

La cobra dorada (Serie Superfieras 7)

La cobra dorada (Serie Superfieras 7)

Autor: Joaquín Londáiz Montiel , Escletxa

Número de Páginas: 52

Nuevo título de la colección de primeras lecturas de Joaquín Londáiz. Las Superfieras se enfrentan a un nuevo caso: un ladrón imposible de rastrear, dos robos casi simultáneos en la misma ciudad y una leyenda sobre el fin del mundo relacionada con los ojos de una cobra dorada gigantesca. Por lo visto, esta vez las Superfiereas no lo van a tener nada fácil.

Catálogo de bellas artes del Museo Provincial de Huelva

Catálogo de bellas artes del Museo Provincial de Huelva

Autor: Jesús Velasco Nevado , Museo De Huelva

Número de Páginas: 256
Antología esencial de la poesía catalana contemporánea

Antología esencial de la poesía catalana contemporánea

Autor: José Corredor-matheos

Número de Páginas: 460
Boletín de dialectología española

Boletín de dialectología española

Número de Páginas: 448

Vols. 32-34 contain the Programa and the Actas y Memorias of the 7th Congresso Internacional de Lingüística Románica.

Carbonidus (Serie Superfieras 6)

Carbonidus (Serie Superfieras 6)

Autor: Joaquín Londáiz Montiel , Escletxa

Número de Páginas: 54

Joaquín Londáiz presenta una nueva colección de primeras lecturas dirigida a los más pequeños. Con ilustraciones a color. El viento era gélido y soplaba con tanta fuerza, que hasta la supercaravana parecía tiritar de frío. Estábamos al norte, muy al norte. Una llamada de socorro nos había llevado hasta allí. Una desaparición misteriosa, un almacén vacío cerrado con diez llaves plateadas, unos diminutos seres negros, un bosque oscuro y una fortaleza de hielo salida de la nada# ¡Chuletas y chuletones! Aquello iba a ser difícil de resolver.

Vivir del teatro

Vivir del teatro

Autor: Leñero, Vicente

Número de Páginas: 486

Vivir del teatro compila los ensayos que Vicente Leñero escribió entre 1968 y 2004 en torno al ambiente teatral de las últimas décadas del siglo XX, en las que fue protagonista y testigo de primer nivel. Se trata de una obra testimonial de indudable valor que viene a cerrar el ciclo iniciado con la publicación de los dos volúmenes de Teatro completo, publicados por el FCE en 2008 y 2011.

Silenci, oblit i preservació de la memòria democràtica

Silenci, oblit i preservació de la memòria democràtica

Autor: Biel Sansano I Belso

Número de Páginas: 218

El volum és fruit de les sessions de treball convocades pel grup d’investigació « Història i poètiques de la memòria (HISPOME) », i aplega una selecció dels treballs debatuts al llarg de tres anys. Amb un caràcter interdisciplinari, integra capítols en català i castellà, que analitzen diferents aspectes relatius a la memòria democràrtica, la seua recuperació i preservació. S’hi poden trobar col·laboracions d’historiadors com José Miguel Santacreu (UA) o Vicent Gabarda (UV), d'experts en literatura com José Vicente Saval (University of Edinburgh) i Virgilio Tortosa (UA), o del teatre, com Isabel Marcillas (UA), historiadors de l’educació com Rafael Sebastià (UA), i de l’anàlisi del discurs com Lluis Quintana (UAB) i d’allò fantàstic, com Alfons Gregori (Uniwesytet im. Adama Mickiewicza). Llocs de memòria, bombardejos de la Legió Còndor, la depuració de l’Escola Normal de Magisteri d’Alacant, el tractament ficcional del final de la II República a Alacant, la reconstrucció dels temples com a propaganda del règim, el Valle de los Caidos, Vázquez Montalbán o Helena Tornero, i el testimoni d’un represaliat del tardofranquisme, són...

L ́hora quieta

L ́hora quieta

Autor: Maria Dolors Farrés

Número de Páginas: 540

L" hora quieta és el títol originari de la novel-la que es convertiria en El monestir de l"amor secret (guardonada com a Finalista del Premio Sant Jordi 2007), publicada el2008. El llibre que teniu a les mans, pèro, es la versió íntegra, la que l"autora va concebre en un principi, i que mai no va veure la llum.

Diccionario manual,ó Vocabulario completo de las lenguas catalana-castellana

Diccionario manual,ó Vocabulario completo de las lenguas catalana-castellana

Autor: Santiago Ángel Saura Y Masearó

Número de Páginas: 426
El gegant enterrat

El gegant enterrat

Autor: Kazuo Ishiguro

Número de Páginas: 277

Anglaterra a l’edat mitjana. Del pas dels romans per l’illa només en queden ruïnes, i Artur i Merlí –estimats pels uns, odiats pels altres– només són ecos del passat. Britans i saxons conviuen entre ogres i follets en una terra erma. Una parella d’ancians –l’Axl i la Beatrice– pren la decisió de sortir a la recerca del seu fill. El noi va marxar fa molt de temps, però no en recorden les circumstàncies perquè ells, com tots els habitants de la regió, han perdut bona part de la memòria a causa d’allò que anomenen «la boira». En el seu periple es trobaran un guerrer saxó anomenat Wistan; un jove amb una ferida que l’estigmatitza, i l’ancià Gawain, l’últim cavaller viu d’Artur, que erra amb el seu cavall amb la missió, segons explica, de matar una dragona. Junts faran front als perills del viatge, als soldats de Lord Brennus, a uns monjos que practiquen estranys ritus d’expiació i a presències molt menys terrenals. Però cada un d’aquests viatgers arrossega secrets, culpes i en algun cas una missió. Entre el viatge iniciàtic, l’al·legoria i l’èpica, Kazuo Ishiguro ha construït una narració molt bonica que aprofundeix en la...

Últimos libros y autores buscados

Libros reeditados